Despre noi

Gradinita particulara Sophia din Ploiesti isi desfasoara activitatea intr-un spatiu modern, intr-o zona linistita, astfel incat copiii sa regaseasca confortul de acasa . Salile de grupa sunt spatioase, luminoase, vesel colorate, cu multe jucarii, locuri de joaca unde nimeni nu se plictiseste. Spatiul de joaca exterior este generos, cu multa verdeata, casuta, tobogan, nisipar etc.

Gradinita Sophia ofera invatamant de calitate prin:

  • activitati instructiv-educative si variate care sa stimuleze curiozitatea si dorinta de a invata
  • program bine structurat de predare a limbilor engleza/franceza/germana,astfel incat copiii sa-si dezvolte abilitatile de comunicare in limbi straine
  • materiale suport de cea mai buna calitate
  • metode de invatare moderne si creative

Educatoarele din cadrul gradinitei au studii de specialitate, experienta si cel mai important daruire si dragoste fata de ceea ce au de realizat in fiecare zi. O sa intalniti cadre didactice comunicative, ce doresc sa colaboreze cat mai mult si cat mai bine cu dvs. pentru a asigura dezvoltarea armonioasa a copiilor.

Personalul nedidactic al gradinitei este alcatuit din: medic generalist, asistent medical si ingrijitoare ( cursul de igiena absolvit), avand o contributie importanta la rezolvarea tuturor cerintelor.